Shadow
Shadow

Informatie of offerte aanvragen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Als u één van onze medewerkers wilt spreken dan kunt u tussen 08.30 en 17.00 uur bellen met 0180 52 22 55. Buiten deze tijden neemt de meldkamer graag uw bericht aan.

Kwaliteit kent geen tijd, daarom altijd bereikbaar

Indien noodzakelijk geeft de meldkamer uw bericht direct door aan de dienstdoende medewerker, die dan voor 22.00 uur nog met u in contact treedt.

Voor meldingen van overlijden kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Waarna u direct op ondersteuning en begeleiding kunt rekenen, op een manier zoals u die wenst.

Contact

Als u na het bekijken van onze website aanvullende informatie wenst en/of een afspraak wilt maken kunt u dit via onderstaand formulier kenbaar maken. Wij nemen daarna spoedig contact met u op en/of sturen de aangevraagde bescheiden naar u toe. Bij het versturen van uw gegevens gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer over ons privacybeleid leest u hier.

 Dhr Mevr.

Voornaam*

Achternaam*

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Wat wilt u aanvragen?

 Stuur mij een exemplaar van het boekje ‘Wilsbeschikking’ Bel mij voor een vrijblijvende prijsberekening Bel mij voor een voorbespreking van de uitvaart Stuur mij een exemplaar van de brochure ‘Depositofonds’ Anders; beschrijf uw vraag in het veld ‘Opmerkingen’

Opmerkingen

* Verplichte velden