Shadow
Shadow

Wat te doen bij overlijden?

Bij een overlijden moet u in een bewogen periode een aantal belangrijke zaken regelen. U kunt daarbij direct rekenen op de steun en de deskundigheid van onze uitvaartmedewerkers. Zij staan u graag bij in al uw wat-, hoe- en wanneer-vragen.

 

U kunt er dus zonder meer van uitgaan dat zij rust creëren (en bewaren) in een voor u gevoelige periode. Onderstaand vindt u een korte uiteenzetting van zaken waar u rekening mee dient te houden. Mede aan de hand hiervan zijn wij in staat u tot in de kleinste details van dienst te zijn.

Raadpleeg uw (huis) arts

Ingeval uw dierbare thuis is komen te overlijden dient een arts dit formeel vast te stellen. Deze vaststelling leidt tot een verklaring van overlijden. Ingeval de overledene zich in een verpleeghuis, zorginstelling of ziekenhuis bevindt regelt de verpleging het contact met de arts. Met de verklaring van overlijden is het voor de uitvaartverzorger van Stoppelenburg mogelijk om aangifte te doen bij de Burgerlijke Stand.

 

Tot slot wensen wij te benadrukken dat ingeval van vragen wij u graag te woord staan. Want nogmaals: wij zijn er voor ú.