Shadow
Shadow

Uw unieke verhaal als uitgangspunt

Bij het verzorgen van een uitvaart komt veel kijken. Omdat u al genoeg aan uw hoofd heeft, nemen wij u graag alle zorg uit handen. Zo creëren en bewaren wij rust voor u in een vaak bewogen periode.

Een gepaste uitvaart begint bij luisteren

Ieder mens is uniek. En dus is geen uitvaart hetzelfde. Onze uitvaartverzorgers gaan altijd op zoek naar de details die zo kenmerkend zijn voor uw specifieke situatie. Hoe wij dat voor u doen? 

Door goed naar u te luisteren om vervolgens uw unieke verhaal te vertalen naar de best passende uitvaart. Zo ontstaat een afscheid dat de nabestaanden voor altijd bij zal blijven.

Een uitvaart in de Krimpenerwaard

Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft verder bijzondere kennis van en ervaring in de regio Krimpenerwaard. Dit betekent gevoel voor specifieke gebruiken, rondom kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten. Maar ook zicht hebben op en detailkennis hebben van alle mogelijke uitvaartlocaties zoals begraafplaatsen, kerken, crematoria, aula’s en zalen. Ons staatsievervoer brengt u naar de gewenste locatie(s). Ongeacht de locatie verzorgen wij ook al uw wensen met betrekking tot catering.

Kortom, wij staan u graag bij in al uw wat-, hoe- en wanneer-vragen.

 Stoppelenburg Uitvaartverzorging –
Wij zijn er voor ú.

 

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...