Shadow
Shadow

Uitvaart Krimpen aan den IJssel

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Er komt veel op u af en u moet veel regelen. Stoppelenburg Uitvaartverzorging neemt u graag alle zorg uit handen en zorgt voor de nodige rust in de tijden dat u het zo hard nodig heeft. Met de nodige persoonlijk aandacht zorgen wij ervoor dat de uitvaart in Krimpen aan den IJssel de nabestaanden voor altijd bij zal blijven.

Diverse rouwcentra in de Krimpenerwaard

Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft diverse rouwcentra in de Krimpenerwaard, zoals in Krimpen aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk en Lekkerkerk. Wij bezitten hierdoor over bijzondere kennis van de Krimpenerwaard en hebben de nodige ervaring. Ook zijn wij op de hoogte van gebruiken rondom zowel kerkelijke als niet-kerkelijke uitvaarten.

Begrafenissen en Crematies in Krimpen aan den IJssel

Bij uitvaarten in Krimpen aan den IJssel zijn er diverse mogelijkheden. Niet alleen verzorgt Stoppelenburg de begrafenissen maar ook crematies komen steeds vaker voor. Wij maken hiervoor gebruik van crematoria in de omgeving zoals ‘Crematorium Schollevaar‘.

Familiekamers

In ons rouwcentrum vindt u twee familiekamers. Zo kunt u op ieder moment van de dag, wanneer u daar behoefte aan heeft, bij de overledene zijn.

Locatiegegevens Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Krimpen aan den IJssel met 2 aula’s en 2 familiekamers.

Adres • Olm 8a, 2925 CJ Krimpen aan den IJssel
Telefoon0180 52 22 55
Regionale begraafplaatsenIJsseldijk, Waalhoven

 

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging –
Wij zijn er voor ú